Smile, not only because you can, but because you deserve to.

En kjapp liten oppdatering, fordi jeg er trøtt og kan nesten ikke vente til jeg lukker øynene på puta mi og brer dyna over hodet. Det hadde jo vært veldig mye enklere hvis jeg faktisk hadde hatt en dyne, men det har ikke amerikanere hørt om...enda. 

La oss starte på fredag for omtrent en uke siden. Var på basketball kamp igjen og det var også sectionals game. Enda jeg gikk rundt og følte meg som en fyllesyk partygris på grunn av pillene som skulle fjerne smerte, de fant jeg fort ut at jeg ikke tålte for å si det sånn. Malte ihvertfall magen min med nummeret til Tayler og ryggen med nummeret til Devin. Snill venn. Må si det var koselig og litt kleint at jeg får så mye oppmerksomhet på grunn av denne hit-and-run bilgreia, får gaver av personer jeg knapt kjenner og kort fra små barneskole elever, for ikke å snakke om alle som stopper meg på butikken og konstant ringer på hustelefonen. Small town hvor alle vet alt..Spencer :)

På lørdag var det sectionals for indoor track, men jeg kunne ikke delta. Må si det var kjipt å sitte på sidelinja og bare kunne heie. Spesielt når man ser resultatene av løpene du skulle ha vært i og innser at du kunne ha vært sectional champion. Ukult. Heldigvis kom en del av vennene mine opp for å heie litt de også, så da satt jeg ikke der helt for meg selv og furtet. Da dette var ferdig dro alle sammen på Tully's og spiste goooood middag.

På søndag startet jeg på en liten minnebok, scrapbook ting som jeg skal gi til treneren min, samt at jeg lagde plakat til basketball jentene (men den glemte jeg å ta bilde av). På kvelden dro jeg over til Spencer's house med søte jenter, også måtte selvfølgelig Tayler og Ryan komme og spolere kvelden vår da de fant ut at jeg befant meg bare to hus unna dem. De hadde planlagt å kidnappe meg, men så husket de at jeg ble påkjørt av en bil og at jeg mest sannsynlig ville bannet i smerte. Vi endte alle sammen opp på gulvet under tepper og så på skrekkfilm. Fine venner jeg har da :)

På mandag sto jeg opp før hanen gaula og for avgårde på sykehuset, hvor jeg fjernet stingene og gipsen. Finally free! Dere aner ikke hvor mye den har klødd altså. Når jeg kom hjem prøvde jeg meg på en liten joggetur, noe som gikk ganske bra tatt i betrakning og på kvelden var det partyparty hos Austin med masse bra folk!Eneste bilde som ble tatt, selvfølgelig ser jeg ut som en idiot og Harry Potter arret i panna gjør det ikke så veldig mye bedre. Kan ihvertfall trøste meg med at det ser mye bedre ut nå! P.S. Vi vant i biljard, og selv om det var fordi alle andre gjorde dumme feil så vant vi selv om og det er det som teller!! He-he.

På tirsdag sov jeg omtrent hele dagen, jogget meg en tur og på kvelden ble jeg hentet av foreldrene til Tayler som kjørte meg til basketball kampen. På veien hentet vi to jenter fra nabo bygda, og de luktet som reine godterisjappa da de satte seg inn i baksetet med meg. Yes tenkte jeg da, men det gikk helt greit. Jentene våre vant, så nå er de videre for å konkurrere om et eller annet championship. 

På onsdag var det tid for state qualifiers, noe som passet meg ille dårlig. Løpet gikk også rett i dass, så jeg kom ikke videre. Jeg sverger, noen der oppe vil ikke at jeg skal løpe, ugh. Skulle egentlig delta i to løp, men treneren min skrev meg ut fra nummer to, fordi jeg fikk mindre enn fem minutter på og ta meg sammen, og det var ikke tid nok med tanke på at hodet mitt kjentes ut som om jeg hadde kjørt en rundt og rundt berg-og-dal bane og alle vet jo hvordan jeg takler den slags tøv. Vent til outdoor track sier bare jeg, da skal fader ingen bil få ødelegge! Etter at denne dagen var ødelagt, dro vi på Tacobell og spiste digg mat. Taco gjør alltid susen!Jeg begynte løpet bra da ihvertfall.

På torsdag dro jeg på kjøpesenteret med Tayler, Ryan og Devin. Vi endte opp i mat delen, det var jo ingen bombe. Deretter måtte vi kjøre til et annet sted, fordi Tayler ikke fant telefonen hun skulle ha, som i det hele tatt var grunnen til at vi dro. Ikke at det gjorde noe, digger dem alle tre, de har akkurat like teit humor som jeg har så jeg hadde det like bra som toppen av kransekaka. 

På fredag dro jeg på trening, enda sesongen er ferdig for meg, men i skrekk for å bli tjukk så tenkte jeg bare to heck with it og dro på meg løpeklæra atter en gang. Deretter lagde jeg brownies, gjorde lekser og øvde på prøve, før jeg ladet opp til fest hos Chris. Herregud for en kveld!! Jeg har hatt mange bra kvelder i det siste, men denne toppet absolutt alle begivenheter. Jeg tror både gutter og jenter var dauslitne da midnatt nærmet seg, og alle romper var slitne etter all hofte vrikkingen..Gjennomført kveld.

På lørdag dro jeg ut og spiste med vertsfamilien og det var koselig, har liksom ikke fått tilbringt så mye tid med dem den siste uken. På kvelden dro jeg over til Tayler, og der var også den andre utveklingsstudent jenta; Karolina, og selvfølgelig Devin siden ho er lillesøstra, og jammen kom ikke Curtis en tur også. En latterfull kveld/natt, enda jeg våknet omtrent hver eneste halvtime av at ryggen verket fra sofaen, og Tayler som mer eller mindre lå oppå meg til slutt.

I dag har jeg vært på kino med Spencer og sett "This is war" og den var akkurat like bra som jeg trodde den skulle være, om ikke bedre. Etter filmen lekte vi litt i trafikken, tulla. Men jeg måtte seriøst lære Spencer hvordan man krysser veien, sier jo litt om den lille bygda vi bor i, vi har jo ikke gangfelt, ikke rart man bli påkjørt vett. (Kinoen ligger i Oswego, omtrent tjue minutter unna Hannibal). Vi dro ihvertfall på en koselig pizza restaurant som minnet meg om one tree hill av en eller annen grunn, og der satt vi og skravlet i et par timer om alt og ingenting. Søt jente!

Puhh, det var et langt referat. Nå er det natta på meg. Og hvis det ikke var åpenlyst nok, så hadde jeg vinterferie denne uka, i tilfelle noen skulle være i tvil! Beklager for at jeg er dårlig på å ta bilder, må seriøst skjerpe meg. Ha en fin neste uke :-) 

One comments

Emilie Mikalsen

27.feb.2012 kl.08:07

Jeg skjønner veldig godt at du har lyst til å løpe, selv om du egentlig ikke kan. Har hatt det sånn mange ganger. Men noen ganger må man lytte til kroppen og litt til seg selv, og tenke at nå må jeg slappe av, så kan jeg kicke ass neste gang, ikke sant? :D Men du er flink da, det skal du ha. Like sta som meg vett, det er bra!

Got something on your mind?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits