Welcome to the sunshine state!

Hellu. Tida flyr hele tiden, er over en uke siden jeg kom hjem og jeg har enda ikke fått postet et innlegg om Florida. Sånn går det når man må sitte time etter time med lekser fordi man misset fem dager med skole, pluss at blogg.no takes their sweet time uploading pictures. Uansett, jeg hadde en helt fantastisk-fabelaktig-utrolig-megabra tur! Anbefaler alle og skrive ned Florida på lista over steder og dra før Alzheimeren tar over. Vi var ikke så veldig heldige med været, men pytt pytt. 

Lørdag:

Ankom sent fredag kveld og kræsjet på et billig, men bra hotell. Lørdag morgen dro vi til et vennepar av vertsforeldrene mine og tilbrakte dagen der.Grapefruit til frokost sa du?I'm Katniss.Vertssøster, meg og vertsbror.Poolet i huset vi leide.Søndag:

Kjørte ut til Clearwater beach, gikk en lang tur på stranda og kjørte hjem igjen. Varmt og deilig, men ikke mye sol i sikte. Avsluttet heller dagen med litt shopping og ut og spise på restaurant.Mandag:

Første halvdelen av Universal Studios! Fantastisk. Vi var så heldige at det var omtrent ingen kø, alle barna er fortsatt på skolen, sesongen åpnet ikke før denne uka og været var ikke knall heller. Ventet i ca fem minutter på hver eneste ride, ikke dårlig! De er på en måte ikke karuseller der, men mer 3D,4D osv, vanskelig og gå mer innpå, må nesten oppleves, men jeg kan vel bare si det sånn at tusenfryd frister ikke å dra til før jeg har fått barn sjæl.

Jeg hater svampebob, helt seriøst. Møkka serie.Scooby doo, han er noe annet!

Fear factor live.Grease lightning, dururururuduuu!
Tirsdag:

Endelig den dagen jeg har ventet så lenge på, den dagen en av mine mange drømmer blir oppfylt. Hello Harry Potter world! Jeg var med andre ord som en unge i en godteributikk, hoppet opp og ned som man gjør på julemorgen og smilte fra øre til øre. OH MY GOD. Andre halvdelen av Universal.Haha, digger Dr.Seuss!Here we goooo.

Got my acceptance letter. Bye.

En blanding av krem og brus. Høres ut som herk, men var overraskende godt!Jurassic park.I only date men in uniform!Onsdag:

Kjørte til Busch Garden. Masse fine dyr og fete karuseller. Anbefales!Torsdag:

Shopping på Florida Mall. Ikke bra, ikke bra..Dødsskul McDonalds!Dette var da min favoritt butikk.Fredag:

Kjørte i nesten to timer for å komme til denne stranda, men det var så absolutt verdt det. Vakker strand!

Honeymoon Island.Lørdag:

Slappet bare av i bassenget, hørte på musikk og fikk besøk av datteren til vertsmor. Som forresten er en pest og en plage, og som jeg måtte kontrollere temperamentet mitt noe voldsomt med, makan til frekk kjærring. Sorry mamma, måtte bare skrive det, er veldig mange andre ord jeg kunne beskrevet henne med, men velger og utelate detaljer! Mye morre hadde vi ut av det da ;)

Her prøvde Emily og drukne meg. Det satte jeg ikke noe særlig pris på.

Søndag:

Tid for å reise hjem..Stoppet på Wafflehouse for å spise namnam frokost og fete oss opp litt til. Servitøren var søt og gav meg smilefjes.

Bye Florida, for now!


No comments

Got something on your mind?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits