Memorial Day Weekend

Hola! Har hatt fri fra fredag - tirsdag, så hadde fire dager hvor jeg kunne slappe av. Trodde jeg..På torsdag var det Sectionals for Track, og jeg misset å komme videre med ett sekund, så da ble det litt vonde tårer og mange ord fra treneren og lagkamerater, men så tørket jeg de vekk og tok et par skritt fremover. Tilbrakte natten hos Tayler og dagen etter lå vi ved bassenget et par timer før jeg dro hjem igjen. Sov lenge lørdag morgen og satt ute i finværet. På kvelden var det duket for Ryan's birthday party, hvor alle som ønsket og sove over tok med seg telt. Jeg delte med Tayler og Devin. Litt av en kveld og natt! Søndag kveld kom Tayler til meg og vi hadde bonfire med hele familien, kjempe koselig. Etter det, sov jeg og Tayler i en big ass camper (sønnen til vertsfars camper) og så på yndlingssfilmen min som jeg ikke har sett på nesten ti måneder. Noen som vil gjette? 
Mandag dro jeg på avskjedsfest til Karolina, en annen utveksklingsstudent som drar om bare to uker. Der ble vi dynket med både kake og vann. Heftig kult at jeg hadde på meg en av mine nye topper da!

My best buddy! Med smores, mmmmMeg og Haley.

På torsdag er det Senior Dinner Dance, så jeg har valget mellom tre kjoler. Hardt liv. Fest natta lang og neste morgen, klokka 5:00 for å være presis, er det meningen at alle seniorene skal være godt plassert i bussen som skal kjøre fra skolen på seniortrip til Washington D.C. Seks timer i buss med hypre skapninger som ikke har hatt blund på øyet og en enda en natt på rom med tre fine kråker. Kan bli interressant! Vi snakkes alle nordmenn.

One comments

Emilie Mikalsen

30.05.2012 kl.07:06

THE LAST SONG!! <33 Så kjempe koselig ut med bon fire, og jeg håper dere grillet litt marsmallows(?) for meg :D Kos deg på senior dinner dance og på senior trip! Det blir bra!

Got something on your mind?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits