Senior dinner dance and Senior trip.

Hello! Senior dance var helt fantastisk gøy. Vi tok omtrent tre tusen bilder, kan jo bare forestille meg hvor mange bilder som blir tatt på prom til helgen da..Uansett, utrolig morro! Var litt kjipt å danse rundt i en såppass lang kjole, tenk på kjolen jeg skal ha på til lørdag som veier omtrent ti kg. Natt til fredag sov jeg over hos Tayler og vi sov i akkurat null timer for å være presis. Og på bussturen sov vi i ca en time. Litt trøtt fredag kveld kan du si, med tanke på at det ikke var en seks timers tur, men en ni timers tur. Pluss at vi måtte vandre rundt hele dagen fra sted til sted og kom til hotellet klokka tolv på kvelden! På lørdag dro vi til Hershey Park og koste oss. Alt i alt en veldig fin og minnerik tur. Slenger inn en del bilder fordi jeg er for sliten til å finne på noe vittig og ramse opp.
Melanie, Tayler og meg.

Karolina og meg.Ryan kosa seg!

Fine Devin.Vertsforeldrene mine. 

Alex og Austin.Alex, Austin, Ben, Melanie, Tayler og meg.Dette var da sent fredag kveld...Kan tro jeg ble gira når jeg sa denne quoten!

Tayler vant en søt pingvin til meg.Har forresten malt ferdig wall blocken min på skolen. Det er en tradisjon at alle seniorene hvert år får male sin egen wall block. Måtte selvfølgelig quote All Time Low og alle tvingte meg til å ta med en bil. Kult. Pluss mitt eget flagg, det amerikanske flagget, navnet mitt og hva de kaller meg og løpeskoene som representerer Cross Crountry, Indoor track og Outdoor track.

Ciao!


3 Comments

Emilie Mikalsen

06.06.2012 kl.06:43

Det så veldig gøy ut! :D Fine bilder <3

Nina

06.06.2012 kl.23:10

Så mange flotte bilder!! Kjolen var helt nydelig og fargen passet deg perfekt!!!

andrea

09.06.2012 kl.12:30

DIGG med sånn senior block!

Got something on your mind?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits