My first and last; American prom.

Prom dere, var fantastisk gøy! Alle var så fine og se på og det ble konstant knipset bilder. Jeg følte meg som en prinsesse i den store, puffete kjolen min og dærsken var den tung også. I tillegg til at jeg vaklet rundt i høye hæler som stadig vekk sank ned i gresset under blitz regnet. Å kjære limousine var ganske fett det også, det må jeg jo innrømme. Vi kjørte rundt i byn med vinduet nede og dundrende musikk før vi entret spisesalen og dansegulvet. Vi var de første som startet og danse og jammen var vi ikke de siste også! Selv om jeg svetta etter fem minutter, er ikke veldig enkelt og hoppe rundt i trange korsett kjoler nei, ble det likevel en suksess kveld. Jeg stor koste meg masse, nøt livet og la bort all fornuft. Da det var ferdig kjørte vi i limousinen hjem til Ryan, deretter kjørte vi til Tayler sånn at vi fikk sklidd ut av festdrakta og inn i litt mere komfortable klær. Så tok vi turen til Adrienne i en times tid og endte opp hos Melanie, hvor vi ble hele natta. Vi hadde slått opp telt og alt mulig dagen før, men da jeg la meg ned for å sove, bestemte Tayler seg for å gi meg et kraftig dytt hver eneste gang jeg var på vei til drømmeland og sa "Don't fall asleep!!". Kjære gud i himmelen for en lang natt det ble uten søvn ja. Absolutt verdt det da!

Jan og meg.
Promdate!Hahah.Rachel, Emily, Brittany, Alexis, Kaylee, Kali, Tiffany, Adrienne, Lyssa, Meg, Tayler, Hailey, Sara og Devin.

Dette var den mest idiotiske ideen av alle idiotiske ideer. Hvorfor i svarte natta måtte jentene klatre over gjerdet, det var litt av en prosess skal jeg si dere.The foreigners of 2012 baby!

Austin, meg og Alex. Min flotte familie.

Sam og meg.Den beste av de beste!Billy, Emily, Austin, meg, Ryan og Tayler.Karolina og meg. Hun dro hjem på søndag!Devin, Karolina, Melanie, meg og Tayler.

My favorite teacher (psykologi læreren)

In the limo, ready to goo.Alt i alt en uforglemmelig opplevelse og noe jeg kunne ønske at alle dere hjemme fikk oppleve!

3 Comments

Kristina Haugen Sandvik

15.06.2012 kl.07:18

Så utrolig fin du var! Godt å høre at du hadde det gøy - det er jo akkurat slik det skal være :D

Maja Elise

15.06.2012 kl.18:04

Utrolig pene, alle sammen! Elsket kjolen din!

Fikk du være med på graduation? Hvilket år ville du gått på vidregående om du hadde gått dette året i Norge? 2. eller 3. vidregående ? For jeg har utrolig lyst til å dra på utvekslingsår når jeg er stor nok, og for å forsikre meg at jeg får være med på graduation og prom, så lurer jeg.

Kaja Marie

16.06.2012 kl.15:15

Herregud jeg er sååå misunnerlig!!

Hørtes så gøy ut og du var jammen meg helt utrolig fin <3

Got something on your mind?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits