Sports Banquet

Forrige mandag var det duket for Hannibal's første Sports Banquet. Den innholdt masse god mat, priser og mange flotte ord fra trenerne til lagene. Jeg fikk MVP for Cross Country, Indoor track og Outdoor track, pluss $50 i et lite stipend. En koselig kveld med mange hardt jobbende talenter som jeg har vært heldig og blitt kjent med!
Ben, Ben, meg, Ryan og Curtis fra Cross Country.Ben, meg og Ryan fra Indoor track.Tayler, Sierra og meg fra Outdoor track.Curtis, Tylor, Haylie, Sierra, meg, Tayler, Mara, Allie, Melanie og Ben.

Ellers har jeg tatt tre eksamener eller "regents" som de kaller det i NY. Nå er jeg endelig ferdig med absolutt alt som heter skole, ihvertfall for de neste to månedene. Skal bli deilig kjenner jeg! Jeg har også vært på en del graduation parties, camping og overnattinger den siste uken. Jeg beklager for dårlig blogging, men bloggen er i grunn ikke min første prioritet mine siste to uker av oppholdet. Akkurat nå har jeg pakket i flere timer og det er bare no way in hell at jeg får plass til det amerikanske livet mitt i bare to kofferter..

Vi snakkes!

2 Comments

Maja Elise

19.06.2012 kl.07:43

Heheh, du får kjøpe deg et par kofferter ekstra da. :) Når drar du hjem igjen?

Emilie Mikalsen

19.06.2012 kl.15:37

Stolt av deg jeg!

Got something on your mind?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits