You know you had fun when you can't tell your parents what you did

I det siste. Joda, har vært opptatt hver eneste dag og ville ikke hatt det på noen annen måte. Jeg prøver og bruke hvert eneste sekund på alle jeg er glad i og nekter og si hade hver gang noen kommer opp til meg og sier "goodbye" og svarer tilbake "I'll see you." Jeg har vært på et dusin graduation parties, camping og andre koselige kvelder. Jeg har omtrent ingen bilder, men jeg kan jo legge ut de få jeg har for hånden.

Kan ikke tro at hver eneste ting jeg gjør, om det så er en hverdagslig tur til Walmart eller tv titting med familien, så er det for siste gang. Jeg er så lykkelig, kunne ønske jeg kunne fryse tiden. Avskjedsfest. Spencer og meg.Digg.Ben og Spencer. Ben og Devin!Aww.Nick og meg for et par uker siden.My one and only.Nydelige Haley.She's my kind of crazyyy.Melanie's graduation party i går.Å så fint.

Facebook: "Maddy's enjoying the sun before she goes back to the snow" haha...Czech on a stick! Dette er den andre kvinnelige utvekslingsstudenten, men hun dro hjem for et par uker siden
og vertsfamilien hennes har henne med seg overalt. Awh. Chillern.

2 Comments

Emilie Mikalsen

01.07.2012 kl.19:30

Er det cola jeg ser på disse bildene?? Trodde ikke du drakk brus jeg.. neida, nyt det! Ser ut som du skal tippe over på det siste bildet, haha.

Maja Elise

02.07.2012 kl.18:24

Hvilket språk hadde du på ungdomsskolen og på vgs? c: Fordi jeg har hørt rykter om at man ikke kan ta utvekslingsår om man ikke har hatt et annet fremmedspråk (fransk/tysk/spansk). Sa de noe om det til deg på intervjuet eller før du søkte om å bli? For jeg har UTROLIG lyst til å bli, men fikk engelsk fordypning, og jeg vet ikke om jeg får til å bytte. Hadde blitt VELDIG dumt om jeg ikke kunne tatt utvekslingsår pga det. Så om du vet noe om det stemmer eller noe, hadde jeg blitt kjempeglad for svar! :)

Got something on your mind?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits