You're just a daydream away.

Så var jeg hjemme i Norge igjen etter nesten elleve måneder. Utrolig bittersweet. Avskjeden var helt jævlig, og jeg skal ikke beklage ord bruket mitt engang. Jeg vet at jeg skal tilbake igjen, så absolutt, de personene jeg dro fra betyr alt i verden og det er ikke snakk om at det skal bli lenge til vi sees. 

Det er vanskelig og føle seg hjemme når man har blitt så vandt til en annen livs situasjon og hodet mitt tenker alltid at jeg ikke er hvor jeg skal være og at jeg bare er på ferie. Selvfølgelig helt fantastisk og se alle bestevennene mine og familien min igjen da, gud skal vite hvor godt det var og klemme mamma igjen og oppføre meg like teit som alltid med de jentene jeg har vokst opp med i alle år. Skulle tro at mye har forandret seg, men sletters ikke. Her er alt det samme, det er akkurat som om livet på ørejordet har stått på pause mens jeg har vært på andre siden av jorden. Da innser jeg jo at det er jeg som har forandret meg. Jeg har vokst så mye dette året og selv om man ikke kan se det på utsiden så kjenner jeg det spesielt godt nå som jeg er tilbake i gamle omgivelser. Jeg savner lille Hannibal allerede og jeg finner ingen ord til å beskrive hva slags følelser jeg har om dagen. Heldigvis har man jo skype og facebook. Skype er en knall ting når man er sykt jetlagged og ikke får sove om nattan, da kan man jo like så greit snakke litt med bestevennene sine på andre siden. 

Å reise på utveksling har vært det beste valget jeg noen gang har tatt og er noe jeg anbefaler absolutt alle. Det knuser hjertet ditt og måtte dra, men det er så verdt det. Det gjør vondt og vite at nye og spente studenter nå skal ut på deres livs eventyr, jeg er grønn av sjalu. Husk og nyte hvert eneste øyeblikk fordi ved et knips er det over. Nå er det tilbake til hverdagen og virkeligheten..Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å blogge videre, kanskje et innlegg når skolen starter, men året mitt er over, så da er jo dagboken min om mitt amerikanske liv også over. Tusen takk for alle de som har fulgt meg og støttet meg igjennom oppholdet og takk for meg. Og til alle studenter der ute som venter ivrige på å dra, lykke til, måtte dere få et konge år. Ikke veldig fornøyd.Haha pen som vanlig.Bare litt bagasje og sånt.Ikke så kjempe digg at det skal bli tatt bilder når man har reist i 24 timer men ok. Fin søster da.Alle utvekslingsstudentene er hjemme igjen jo!Verdens beste Andrea.

See you when I see you.

3 Comments

Andrea i USA

20.07.2012 kl.00:03

i love you, babygirl!

synne

24.10.2012 kl.10:04

Ville bare si at jeg savner bloggen din! Husker jeg var så glad de gangene jeg så at det var et nytt innlegg på bloggen. Vet du sikkert ikke vil blogge mer nå, men det hadde vært veldigveldig fint med en oppdatering om hvordan du har det nå og om du har jevnlig kontakt med vennene og familien din i Fulton osv. Håper du har lyst til det, også håper jeg også at det er bra med deg! haha, vet jeg ikke kjenner deg og sånn, men jeg gjør det:-)

Madelen i New York

29.04.2013 kl.12:11

synne: Hei Synne! Så dessverre ikke kommentaren din før nå, har liksom lagt bloggen helt fra meg! Utrolig koselig av deg, setter kjempe stor pris på det! Beklager at jeg ikke har blogget noe siden det siste innlegget, men siden bloggen min handlet om oppholdet mitt i USA så hadde jeg på en måte ikke noen grunn til å blogge lenger (ihvertfall ikke på denne bloggen). Hvis du vil vite litt om hvordan jeg har hatt det etter jeg kom hjem/eventuelt hvordan jeg har det nå, så må du ikke være redd for å kontakte meg på facebook! :)

Got something on your mind?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits