februar 2011

Valentines day

I dag er selveste valentines day. Hehee, tulla, ser vel ikke på det som en såå stor dag. Men likevel kan jeg ikke unngå å si at jeg synes det er en veldig søt dag! Ikke at jeg har noen kjæreste å dele den med, men uansett. På skolen hadde de pyntet med hjerteballonger og de solgte hjertekaker og delte ut muffins. Jeg vet at man ikke bare skal vise kjærligheten sin til noen èn spesiel dag i året, fordi det er viktig å gjøre det så ofte som mulig. Men jeg syns nå likevel at denne dagen er bittelittegranne mer spesiell.
Husk at det er tanken som teller da dere! Jeg hadde blitt kjempeglad for en liten lapp eller et kort fra noen. Jeg husker jo på barneskolen da vi brukte en hel dag, bare på å lage valentinskort til noen vi var glade i eller "likte". Søtt. Jeg gleder meg så utrolig mye til denne dagen i USA! Håper ikke jeg blir skuffet, haha. Noen andre som gleder seg til å feire valentines day i statene til neste år? :)

Dette innlegget var kjempe søtt: (Det er fra en utvekslingsblogg, en jente som heter Tonje og som er i Utah dette skoleåret).

http://tonjegh.blogg.no/1297655153_sweethearts.htmlSenere i kveld skal jeg se på valentines day. Ironisk eller hva?

Endelig er søknaden på vei!

Hallohallo! Endelig har jeg fått sendt søknaden min avgårde til explorius, så da er det bare å vente og vente til jeg blir godkjent. Hvis jeg blir det da..Krysser fingrene! Må ettersende legepapirer da, siden jeg ikke har fått time før 2 mars og ettersende et  nytt pass (når jeg har fått meg et nytt pass), det går nemlig ut i 2012 før jeg har dratt hjem!

Siden sist har jeg ikke gjort så mye spesielt egentlig, har tatt Hepatitt A/B og neste dose er 17 februar, og da skal ikke den siste tas før i juni en gang! Ellers har jeg ventet på karakterene som aldrii kom, sikker på at de prioriterte malakoff sist.

her om dagen feiret vi bursdagen til søte Christine i klassen, hun ba alle sammen, så det ble en stor klassefest! Kjempe koselig! Grunnen til at jeg nevner det her (skriver generelt egentlig ikke om noe annet enn utveksling), er fordi jeg gruer meg mer og mer til å dra fra dem, litt skummelt hvor glad man kan bli i noen på så kort tid. Men jeg kommer tilbake i 3.klasse! Wow, det hørtes rart ut og forferdelig lenge til, men tiden går nok fortere enn jeg tror, plutselig er jeg tilbake fra USA og skal begynne på sisteåret som russ..Dette er da "scrapbook" delen av søknaden. Ble ikke heelt fornøyd, men det blir jeg veldig sjeldent når jeg skal prøve meg på sånne kreative ting. Det sto at jeg skulle ha 2 A4 sider med 4-6 bilder på hver, tok litt fler jeg da, hihi.

Forresten så har jeg utrolig mange tanker i hodet for tiden, så ikke bli forundret om det plutselig kommer et innlegg med emo-følelser, haha.

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York, skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Arkiv

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits