mars 2012

So lately

Egentlig burde jeg begynt og ordne meg i stand, straks leggetid. Jeg har uheldigvis diverse ting og tang jeg absolutt må få unnagjort før hodet treffer puta, men likevel bestemte jeg meg for å skrive et lite innlegg. Den siste uken har vi hatt 30 grader hver dag, halla brunfarge. Desverre ser det ut til å være over nå, så neste uke er det vanlig mars vær igjen, så kjedelig a gett, nå som jeg har blit så vandt til å dukke opp på skolen i shorts og tæne i sola før trening. Ikke at jeg har kunnet løpe på en uke på grunn av kneet mitt, så har måttet være inne på treningssykkelen. Tror jeg er ute neste uke også..fader altså. 

Som dere kanskje har fått med dere, men mest sannsynlig ikke, så foregår det noe som heter "March Madness" for tiden. Det er på en måte det samme som Superbowl, hvor forskjellige lag konkurrerer om å bli champions, bare at denne gangen er det ikke fotball men basketball. Syracuse kom til final 8 eller noe lignende, de ble uheldigvis slått ut av Ohio i går kveld. Vi slo ihvertfall Wisconsin da, eller hur Hanne-Mari? He-he.


Vakkert.

Jeg og Tayler fikk ikke lov å trene på hverken torsdag eller fredag, så på fredag etter skolen dro vi hjem til ho, bestilte pizza og dunket til litt god, gammaldags køntry musikk. Deretter dro vi på play practice, og alle var så slitne, var tross alt fredag, at alle bare tullet rundt og lo av hver minste ting. Lærerne som jobber med oss sa at vi brukte to timer på å gå igjennom akt èn, og de har planlagt at vi skal bruke èn time og tjue minutter på både akt en og to. Kan jo bli et spennende resultat. 

Etter dette var ferdig, dro vi videre på kino for å se den etterlengtede filmen "Hungergames", som tydeligvis er populær i Norge også. Boka er jo helt genial, så jeg var veldig spent på hvordan fimen var i forhold til den. Ble ikke skuffet! Jeg tror ikke jeg hadde skjønt veldig mye hvis det ikke hadde vært for at jeg har lest boka, og det tror jeg at Tayler og Devin kunne si seg enig i også, spørsmålene haglet nemlig under filmen. Derfor dro vi for å se den i dag også, så nå er de jo nesten like ekspert som meg. 

Sov hos Tayler i går natt også, hun prøvde og holde meg våken ved å lage mat til meg og sette på fast and the furious på tv'en, men jeg var visst trøtt fordi jeg sovnet hvert andre minutt. Jeg ble også vekket av at ho hoppet opp på meg med all sin vekt, haha skitunge. Gotta love her though!Fikk koselig brev av farmor her om dagen og påskegave av mamma, hun glemmer meg visst aldri! En av de beste tingene her borte er å komme hjem på ettermiddagen etter en lang skoledag og finne slike ting på senga. 

Det var alt jeg kunne grave fram for denne gang, gi meg et lite hvisk i øret hvis det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om. Føler liksom at det begynner og bli kjedelig å bare lese hverdags babblet mitt. Jeg har begynt på en god del innlegg som kommer en eller annen gang til neste år. Tulla, de kommer så snart som mulig, during spring break tenker jeg :)

She's country.

Vi har vel alle nynnet til Keith Urbans "I wanna love somebody" eller danset til Taylor Swifts kjærlighetsanger. Jeg har vel alltid hatt sansen for denne typen musikk, men jeg har blitt fullstendig obsessed siden jeg kom hit. Sangene er bare så sommerlige og positive. Hør på noen av mine favoritter og bli forelsket dere også:Trace Adkins - You're gonna miss thisBlake Shelton - God gave me youLady Antebellum - Just a kissLuke Bryan - I don't want this night to endEli young band - Crazy girlRodney Atkins - Take a back roadKeith Urban - Stupid boyBrantley Gilbert - You don't know her like I doLuke Bryan - Drunk on youLee Brice - A woman like youJake Owen - Alone with you

Hvis ikke disse får dere til å rulle ned vinduet, ville slenge beina ut av vinduet på en pick up truck og kjenne vinden i håret mens musikken spilles på full guffe en varm sommerdag så vet ikke jeg ass.

I'm a little drunk on you and high on summertime.

Halla. Det står veldig bra til med meg. Noen ting faller fra hverandre, men samtidig faller dobbelt så mye sammen. Jeg har brukt for mye penger, jeg har altfor mye å gjøre men jeg får aldri gjort alt sammen og jeg har tatt valg som ikke alltid har vært de lureste. Men samtidig så er alt så utrolig bra og man lever bare èn gang. 

Den siste uken har det vært fint vær hver eneste dag og det er så digg. Jeg blir i enda bedre humør når det skinner varme solstråler inn gjennom vindusruta. Dessuten er det enklere å få finne på ting når været er stabilt for èn gangs skyld. I morgen skal det visst være 80 degrees, jeg vet ikke hvordan man regner det til grader jeg, men det er ganske varmt ihvertfall!

På fredag hadde vi fri fra skolen, noe som passet meg fint etter en opptatt uke med senior play, lekser og track. Jeg, vmor og vfar dro for å prøve en promdress som liknet den jeg skal bestille og til uka får jeg forhåpentligvis ordnet med measurements, vil så gjerne bestille kjolen NÅ! 
På kvelden dro hele familien ut og spiste god middag, første gangen på uker at alle har vært samlet.


Har ingen bilder så da kan dere like greit se disse fra i sommer nå som jeg snakker om sommer og greier. 

Lørdag kveld var sykt bra! Befant oss midt inni svarte skogen med et stort bål og bare hadde det koselig. Noe litt mindre koselig var da vi gikk tilbake til Ashley's hus og skulle sove i kjelleren (Ashley sov i senga si)...sånn var samtalen morgenen etter:

Tayler: "Oh my god, my back is hurting so bad"
Meg: "I know right, every part of my body hurts"
Stephanie: "I got like zero sleep last night"
Ashley: "Why didn't you guys get any sleep?"
Tayler: "Well maybe because we were sleeping on a freaking rock!"

Hahaha. Og sant var det. Sov helt seriøst rett på steingulvet og det var så kaldt der nede at vi alle lå under ti tusen tepper og krøllet tett inntil hverandre for å holde varmen. Hadde mye morro ut av det likevel, så det var verdt det!

Fikk akkurat èn time til å sitte i sola i dag, gleder meg til sommern! Ellers kom jeg nettopp hjem fra Tayler, ho har bursdag i dag, sweet 18. Alle blir plutselig atten nå, ikke kult. 

Ciao.

This is real, this is me, I'm exactly where I'm supposed to be.

Heya! Har dessverre vært veldig opptatt den siste uken, noe som jeg syns er helt greit, selv om det ikke er så kult bloggen. Så uansett om dere der hjemme tenker at det er kjempe kjipt at jeg ikke oppdaterer oftere enn jeg gjør, noe som er ganske rart i seg selv fordi jeg bare prater tøv, men det betyr bare at jeg har det bra og at jeg prioriterer andre ting. 

Har forsåvidt holdt på med senior talent show hele forrige uke, ble nemlig spurt om å være med i en senior dans som noen av venninnene mine laget (tulledans) og jeg sa selvfølgelig ja, kan jo ikke la en sånn sjanse gå fra meg. Jeg sa også ja til å lage dansen til tre av de andre utvekslingsstudentene, som er gutter. De danset til "sexy and I know it" og selv om jeg måtte spille av sangen nitti ni ganger og jeg var så lei av å gå igjennom det samme om og om igjen og det var på nære nippet at jeg ikke slang dem alle tre i veggen, så var resultatet helt konge! Alle syntes det var den beste dansen og underholdningen de hadde sett på talenshowet noen gang. Navnet på sangen sier jo i seg selv at det ikke var spesielt einet for skolen, men det var likevel suksess når til og med den strengeste læreren må ta hendene foran fjeset på grunn av latter anfall. Veldig mange merkelige talenter ute og går forresten, det må jeg jammen meg si. Har fått en CD med hele oppvisningen, så den kan jeg vise dykk når eg farer heimat. 

 

Mara, Courtney, Stephanie, Jaimye, Melanie, Meg, Tayler, Mr.L (verdens beste lærer) og Ashley!Haha kjære vene, her kom jeg inn i dansen også vett. Blei bra. 


Austin og Curtis som sang "Stacy's mom", bortsett fra at de byttet ut stacy med forskjellige jentenavn til de som hadde mammaene sine i salen. Alle seniorene som sang "We are the champions"Seniorsssss.

Ellers har jeg sovet over hos Tayler, vært påshopping x2, gjort lekser, sovet, vært syk og prøvd og slappet av. Jeg har også vært på en del øvelser til senior play som står for tur i april! Jeg ville bare ha en liten rolle, pluss at jeg sa at jeg ikke hadde noe imot å kle meg ut som det mannlige kjønn. Så nå kan dere jo bare glede dere til å se kostymet mitt!

Jeg har også sett på hundrevis av kjoler til prom,og endelig fant jeg en som bare skrek at det var den rette. Dere vet hvordan det er når man vet hva man vil ha og kan se det for seg i hodet, men så kan man ikke finne det, også plutselig popper det opp og du bare "JAJA YES".  Den er fra nettet, som betyr at jeg må bestille den, derfor skal jeg få fikset med measurements på fredag, sånn at jeg får bestilt den. De spesialsyr den nemlig! Jo, og grunnen til at jeg begynte og stresse med dette ball tullet var fordi jeg endelig har fått meg promdate, og da må jo dressen hans matche kjolen min. Tror han ble ganske fornøyd med valget mitt, så nå er jeg spent på å få odnet med alt sammen!

Skal forresten skrive litt mer om prom og diverse andre ting som går av banen snart når jeg får en ledig stund :) Akkurat nå fokuserer jeg på ny sesong av sport, noe som betyr outdoor track. Har ferie om et par uker, så forhåpentligvis får jeg catchet opp litt på bloggfronten!


Snakkes.

It was nice growing up with someone like you.

Someone to lean on, someone to count on, someone to tell on!

Kjære storebror, tenk at du er hele 20 år allerede, hvor ble tiden av? Jeg husker da vi bestemte oss for å mikse lekene våre, fordi du likte barbier bedre enn biler (starta damejakt i ung alder skjønner jeg) og jeg og Emilie likte playmo. Det kleineste var vel at du var flinkere til å finne antrekk til disse langbente blondinene, men den rollen har vi vel byttet om den dag i dag ;-)
Du har alltid vært en av de absolutt viktigste personene i livet mitt og enda så mye jeg har vært grønn i trynet av sjalusi over alt jeg følte du gjorde bedre, så har jeg forstått i etterkant at dette betydde at jeg bare jobbet enda hardere for å bli den rollemodellen for andre som du har vært for meg. 
Vi har kranglet med ulovlige ord og slengt hverandre vegg imellom utallige ganger. Vi har mer eller mindre oppført oss som katt og mus det meste av tiden, og det faktum at vi begge er sta som esler, gjorde ikke de første tenårene så mye enklere. Men alt dette har bare vært steg oppover trappa og vi bør da vel være på toppen ganske snart, tror du ikke?

Du har vokst opp til å bli en mann av respekt og en framtid bygget med åpne dører. Jeg er stolt av å kunne nikke på hodet, smile og si "jeg er søsteren hans" hver gang noen spør om vi er relatert. 

Takk for alle stundene hvor jeg har lagt skylden på deg og alle stundene hvor du faktisk har godtatt det. Takk for alle kvelder hvor jeg har manglet søvn og du har hatt en armkrok å ligge i, for alle klemmer som har sagt mer enn ord, alle tårer du har tørket vekk, all latter du har lokket fram og for all den inspirasjonen bare en storebror kan gi.

 

Håper du hadde en flott dag og at du feiret den med de du er mest glad i! (uten om meg så klart). I love you to the moon and back, plus a little more than that. Og jeg savner deg, men bare litt da <3

Dreams don't always have to exist while the sun's down and your eyes are shut.

Hei dere! Jeg har definitivt hatt verdens beste uke noensinne, har omtrent ingen bilder da fordi jeg mista kameraet, kommer tilbake til det senere. 

På tirsdag dro omtrent halve Hannibal til Liverpool for å se basketball jentene kjempe om champion tittelen i sectionals. Kjempe koselig busstur og selve kampen var intens! Har aldri hatt det så gøy på en kamp før og aldri har jeg vært så nervøs heller. Men vi vant og det føltes så godt. Rart hvordan man blir så knyttet til alle andre sine sporter også, det handler vel om at vi alle representerer bygda vår og purple pride :) Vi var definitivt de mest høylytte supporterne og stemingen var helt sinnsyk.Haha spencer skulle absolutt ha med foreignerne...Student section!

På torsdag opplevde jeg verdens beste kveld noensinne! Noen som vil gjette?? ALL TIME LOW!!!! Holy shit dere, for en opplevelse. Det første jeg tenkte når jeg kom inn dørene, var at scena var rett ved meg, alt var så utrolig nærme. Jeg ble jo selvfølgelig helt supergira og begynte og hoppe rundt som en toåring som får èn kjeks i hver hånd. Jeg bestemte meg selvfølgelig for å løpe i kø for å kjøpte t-skjorte, og gjett hvem som solgte dem a?? Bare Stine og Hanne-mari som vet det..Uansett, han er en del av atl crewet og vi er stalkere som vet hvem han er. Jeg ble jo helt starstrucked og brukte omtrent ti minutter på å åpne kjeften og si hva det var jeg skulle ha. Deretter gav han meg t-skjorta og jeg ble stående og måpe i et lite øyeblikk før hjernen min startet å fungere igjen og jeg innså at jeg så ut som en idiot og ikke minst skapte mer kø. Så da bare smilte jeg så søtt jeg kunne og gikk flammende rød videre inn i publikum klynga. Det var to oppvarmingsband og de brukte evigheter på å bli ferdige, greit nok at han ene vokalisten var en av de kjekkeste gutta jeg har sett siden jeg ankom Amerika, men jeg var faktisk ikke der for å høre på sanger jeg ikke kan, for ikke å snakke om band jeg aldri har hørt om. Mens de spilte så sto en del av gutta fra atl crewet og tittet ut fra forhenget, og jeg klikka jo helt og begynte og forklare Amanda hvem de var, hun bare ristet på hodet..

Vi presset oss lenger og lenger inn i forlkemengden og til slutt sto jeg helt seriøst bare et par meter fra scenen. Men med dette kom selvfølgelig konsekvenser, herregud jeg har aldri vært så skvisa og sammenpresset før. Jeg skal aldri mer klage på VG lista publikummet for å si det sånn, er ikke rart at folk dør under konserter. Jeg trodde jeg skulle besvime av varme og mangel på frisk luft, og alle skulle selvfølgelig dytte til meg fra alle mulige vinkler og jeg har ikke tall på hvor mange som grabbet tak i rompa mi iløpet av kvelden. Heldigvis er jeg ikke så lett å skyve vekk som det kanskje ser ut som, så jeg albuet omtrent alle som prøvde og komme i veien for meg, jeg liksom bare get out of my way b*tch. Da mine kjære, fantastiske, fire favoritt menn endelig entret scenen ble øynene mine like store som to fotballer og jeg vet med sikkerhet at hjernen min sluttet å fungere enda en gang. Alle bare hoppet opp og ned, og jeg knipset bilder og filmet, samtidig som jeg prøvde og stirre så mye som mulig på alle sammen og bare suge inn hver minste detalj. Jeg kan ikke tro at jeg har sett dem i virkeligheten og bare vært meter fra dem! 

Hver enste sang var selvfølgelig helt fantastisk, de er fantastiske, livet var fantastisk, åh så fantastisk. Det var akkurat som på alle youtube videoene jeg har sett tusen ganger, bare en million ganger bedre. Verdens beste opplevelse uten tvil! Da de sang den siste sangen, bestemte jeg meg for å være en av de som crowd surfet og spurte to random gutter om de kunne løfte meg opp. Dum som jeg er valgte jeg og putte kameraet i veska, noe som endte meg at jeg mistet det og en eller annen jævel valgte å være egoistisk og ikke levere det til sikkerhetsvaktene. MEN da jeg crowd surfet, sto Jack nede på gulvet og da jeg nådde fram til fronten var ansiktet hans seriøst ti cm fra mitt, og jeg freaka jo helt ut!!! Det gjorde også sikkerhetsvaktene, fordi de løftet meg rett ned og dyttet meg bortover. Noe som også gjorde at jeg passerte Jack bakfra og i og med at det var såppass trangt måtte jeg åle meg bak Jack, jeg tok seriøst på han! Herregud for en følelse. Skulle jo selvfølgelig ha vist dere alle videoene jeg filmet og alle bildene jeg tok, men så har jeg jo ikke noe kamera...skulle også ta bilde med vinny vegas og matt flyzik på slutten, men endte "bare" opp med autograf, fordi jeg IGJEN fortsatt ikke hadde noe kamera. Uansett verdens beste kveld, jeg kommer aldri til å komme over det her!Rock-on-trøtt-i-trynet.com

På fredag var jeg ganske ferdig, sov omtrent to timer den natta. Og denne kvelden skulle jentene spille i the carrier dome, noe som er stort! Etter skolen samlet alle sammen seg på skole parkeringsplassen hvor vi grillet baconburgere og steket til bass musikk. Litt kaldt da, er jo ikke sommer enda liksom. Senere på kvelden malte vi hverandre og tok bussen til kampen. Wow, for en opplevelse! Haha, har bare hatt bra opplevelser i det siste. Fikk ikke tatt noen bilder da, fordi jeg har jo ikke noe satans kamera..Jeg er et eller annet sted i klynga, jeg kan se halve ansiktet mitt men det er litt vanskelig og forklare hvor jeg befinner meg.På lørdag var det opp tidlig for å kjøre til states for å se Ben løpe. Vi befant oss på den skolen som er Amerika's nummer èn vanskeligste og komme inn på, Cornell. Den er blant skoler som Harvard, Yale, Brown, Princeton osv, syns det var litt kult jeg da. Minnet meg om Harry Potter av en eller annen merkelig grunn, utrolig fint campus. Ben løp det beste løpet jeg har sett hittil! Vi feiret selvfølgelig med å stoppe på McDonalds på hjemveien. 
Da jeg kom inn døra hjemme hadde jeg mindre enn ti minutter på og skifte klær og fikse på kråkereiret før jeg ble hentet av Sara og Alexis for å dra på fest hos Chris. Denne festen var til og med enda bedre enn den som var forrige helg, og vi planlegger en runde nummer fire om ikke lenge. Jeg skulle egentlig sove over hos Tayler, men da vi kom fram til ho husket hun at hun skulle noe tidlig neste morgen, så da kjørte hun meg like greit hjem. 

Har forresten fått tildelt roller i senior play, skal snart begynne og øve, kjenner jeg folka her rett så kan dette bli spennende!

I dag har jeg bare slappet av og prøvd og bli frisk. Har mistet stemmen og kan knapt puste gjennom nesa, great! Sånn går det når man heier på basketballkamper, skriker etter favoritt bandet ditt og roper på lagkameratene sine. So worth it! I morgen skal jeg visst åpne the morning announcements med å si en del setninger på mitt eget språk, siden det er internasjonal uke....for det første så hater jeg stemmen min i mikrofon, for det andre så klarer jeg ikke snakke ordentlig engelsk når jeg er nervøs, for det tredje så har jeg ikke stemme, for det fjerde så hater jeg og snakke norsk fordi norsken min blant amerikanere høres plutselig utlending ut og for det femte så hører hele skolen på. Kult da. Tayler skal ha meg til å si noe helt annet enn det som er skrevet ned, og jeg tror jeg skal legge til et par ikke fullt så fine, norske ord, de skjønner jo ikke hva jeg sier uansett. Gotta live it up a little! Jeg har det helt fantastisk!

Vi snakkes :) 

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York, skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Arkiv

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits