juli 2011

Avskjedsfest og ambassaden!

Hola! I det siste har det skjedd litt av hvert, og jeg skulle egentlig skrive et innlegg om skolen min, men jeg har bare aldri orket å sette i gang, så heller på true blood. Hehe, tulla (ikke). 

På onsdagen som var hadde jeg og to av mine bestevenninner en liten avskjedsfest, måtte ta den forholdsvis tidlig, fordi Andrea forlater oss allerede på den første avreise datoen som har blitt satt av explorius (vel og merke for de som skal på soft landing camp). Jeg skal jo egentlig ikke reise før 2.september, men jeg har spurt om at de har meg litt i bakhodet hvis det skulle dukke opp en ledig plass på en tidligere tur, og det har det nå, så vi får se hva som skjer, krysser fingre og tær og alt annet som kan knyttes rundt hverandre. 

Festen var veldig koselig og jeg ble ikke trist før kvelden var over, hvor jeg innså for hundrede gang hvilke fine folk jeg drar fra. But I´ll be back, dere blir jo tross alt ikke kvitt meg så lett.  Jeg er glad i dere alle sammen, på hver deres måte, håper dere også får et superfint år, vet jo at det er en del som skjer framover for dere også. Når jeg tar mine første skritt inn i mine nye klasserom med mine nye klassekompiser kommer jeg garantert til å sammenlikne dem med dere, enda så dumt jeg vet at det er;  "Comparisons are easily done once you´ve had a taste of perfection." 


Også ambassaden da dere; Når du leser på facebook at du må vente i flere timer, så er det meget sant. Jeg hadde time klokka 10:00, og stilte meg i kø rundt kvart over ni, slapp ikke inn før kvart over elleve. Inne fikk jeg heldigvis hvile bena litt, i og med at det var stoler der, men satt likevel og ventet i nesten halvannen time mellom to unge menn, det var ganske kleint i grunn, så jeg stirret mer eller mindre rett framfor meg resten av tiden. Jeg var selvfølgelig redd for at jeg hadde glemt noe, siden det er utrolig typisk meg, så jeg sjekket mappa mi minst tjue ganger. Spørsmålene var ikke noe stress i det hele tatt, enda jeg var nervøs som bare det, men det var mest fordi jeg måtte snakke engelsk foran tretti andre mennesker som satt i samme rom. Okei, det hørtes fælt ut, men dere skjønner hva jeg mener når dere kommer dit :) Ingenting å grue seg til i det hele tatt! Samtalen var på et par minutter, og damen jeg pratet med var kjempe koselig.
Jeg har to tips til dere (wow, jeg gir tips); Når dere står utenfor og venter, før dere leverer eiendelene deres, ta med ipod eller en tlf med musikk, det blir en stund og vente så da kan man likevel slå av litt tid med noen gamle slagere! Eller nye for den saks skyld. Og; Papirhuset er stengt hele juli, så gå heller på bokhandelen litt lenger unna, der får dere kjøpt riktige konvolutter :)Dette innlegget ble veldig spontant og en smule ironisk, men hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg svare dere ordentlig altså. Don`t worry! Føler nemlig at jeg har vært veldig seriøs på de fleste andre innleggene mine, så ville vise at jeg ikke bare er en "festbrems."

Hannibal High school innlegget kommer før eller senere, mest sannsynlig senere, skal nemlig reise til Hellas på søndag og blir der i elleve dager, deretter reiser jeg rett til danmark i èn uke. Èn dag etter at jeg kommer hjem fra røde-pølser landet, har årets første pulje allerede dratt til NYC, hvor sykt er ikke det?

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York, skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Arkiv

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits