desember 2011

Running's a pain in the ass.

But it sure gives me a nice one ;);)

Hej flickor og det svenske ordet for gutter. Det er ikke så veldig mye spennende som har skjedd siden tirsdag, har forsåvidt bare løpt, sovet, trening, spist og sittet barnevakt. Skikkelig interressant. 

Litt julegaver fra Norway:

Innkjøp fra min ene time på kjøpesenteret:Fint undertøy. Alt fra H&M.Alt fra Forever 21.

På onsdag var det opp og hopp solstråle klokka sju og kjørte til OCC arenaen som vanlig. Jeg har jo vært syk hele denne uka, så formen var ikke helt tipp topp og det å være innestengt på et sånt område 7-8 timer med så mange mennesker og dyrelignende vræl gjorde det ikke så innmari bedre. Ikke var løpene mine noe bra heller, nummer to var helt ok, mens nummer èn var bare..ja. Følte for første gang at jeg sviktet treneren og det var ingen god følelse, men forhåpentligvis var det bare et engangs tilfelle. Han karen her har dere blitt introdusert for før. La selvfølgelig bare ut det bildet her for å vise dere hvor sinnsykt sexy jeg er i bakgrunnen. Guttene vant divisjon 2, men vi fikk fortsatt være med på bildet, greie altså. 

Etter flere timer med blod og svette (hehe) så dro hele laget på Tully's, en koselig restaurant og spiste kjempegod middag. Jeg er så glad i alle sammen, de er alltid høydepunktet mitt hver eneste dag. Oh ryan, ryan, ryan...Jeg trodde jeg skulle dø av latter da det første han spurte kelneren om når vi kom inn var:

Ryan: "Can I please get the colorbook and the crayons?"
Jeg: "Are you being serious?"
Ryan: "Yeah, I always paint the same turtle and it gets better everytime"
Jeg: "There's just no one quite like you ryan perry". 

Må legge til at han brukte timesvis på å fargelegge den teite skilpadda og han var så stolt fordi han ikke skumpet noe utenfor strekene. Vet ikke hvorfor jeg er overrasket. Chris, Ryan, Ben, Ben, Patrick, Sarra, meg og kristin. Lo forresten enda bedre her forleden kveld da vi alle sammen satt fredelige i hver vår sofakrok og vertsfar helt randomly begynner og ta sit ups, og da snakker jeg ikke vanlige situps, men han hektet beina fast i stolen og lagde lyder som kan sammenlignes med en fordervet bikkje. 

Jeg: "Whaat the heck are you doing?"
Vfar: "My blood sugar is a little high right now"

Haha, nok sagt. Jeg bor i et galehus.  

Christmas the American way.

God romjulstid! Her er ikke romjula helt det samme, bortsett fra at alle returnerer gaver på lik linje som nordmenn gjør de første dagene etter at de er åpnet. Julekvelden min var som sagt en veldig annerledes opplevelse, ikke det at jeg hadde noe julestemning i det hele tatt så det gjorde selvfølgelig denne spesielle dagen mye enklere. Jeg pyntet og stæsjet meg opp vet dere, som jeg sa at jeg skulle, det var tross alt julaften og på julaften så pynter man seg bastabom. Jeg var også den eneste, men det var heller ingen stor overraskelse. Eller altså hvis dere synes joggebukse og glitrende discotopper er en fin kombinasjon.. 
Det første som møtte oss når vi kom inn døren var tre-fire hellbilies med oppklipte emer, heavy metal band tskjorter og tattoveringer på alle synlige kroppsdeler. Jeg hilset høflig på alle sammen, som den godt oppdratte piken jeg er, og de svarte tilbake ved å løfte ølboksen og si "welcome to America". Jeg bare...oh my effing god. 
De viste seg og være veldig hyggelige da og resten av familiemedlemmene inneholdt også mye småkids så det var i og for seg greit nok. Ettersom stua ble fylt med nye gjester hver halvtime, og besteforeldrene begynte og spleise meg med alle sine single barnebarn, bestemte vi oss for at det var på tide og ta turen hjemover, og jeg var ikke vond og be akkurat! Resten av kvelden så vi på julefilmer og koste oss, så alt i alt var det en ganske fin kveld og tanken på det faktisk var julaften streifet meg ikke så ofte som jeg trodde den kom til å gjøre.

Halv syv neste morgen ble jeg vekket av vertsmor som mer eller mindre hoppet opp på sengekanten og ropet at gjestene våre fra texas snart skulle reise hjem, så vi måtte forte oss og åpne pakkene fra dem. Da det var gjort var det tid for og ta en titt i julestrømpene og der var det myyye fint og mye godt! Jeg ble helt sjokkert, jeg forbinder julestrømpe med godteri, men her var det alt mulig og altfor mye. 

Deretter tasset vi ned til nabohuset i pysjen, sånn at Haley og Hunter kunne åpne alle sine gaver (og det var ikke få), mens vi spiste frokostpizza og kanelboller. Når ungene hadde revet av pakkepapiret på hver minste gave og sjekket ti ganger under juletreet bare for å forsikre seg om at det faktisk var tomt for denne gang, vandret vi opp til stua vår igjen. Der lagde vertsfar kakao til alle mann også pakket vi opp ti tusen gaver. Jeg er så utrolig takknemlig for vertsfamilien min, herregud hvor mye penger de har brukt på meg! De sier selv at jula er den tiden hvor de gir så mye de kan og reaksjonene våre var takk i massevis. 

Her åpner jeg pakke fra Bobby og Lisa (foreldrene til H & H). Han til høyre er Bobby, sønnen til vertsfar. Meg og lille gullet. 

"Looook what I goooot"Vertsfar og Hunter.Penelope hadde på seg julekjole, aw.Etter at alle gavene var åpnet.

På ettermiddagen fikk vi familie over på julemiddag som bestod av skinke, poteter og noe annet rart som squash og sånt. Smakte helt greit da, nå høres jeg jo veldig kresen ut men det er jeg faktisk ikke i matveien. Etter det var jeg med vertsmor på sykehjemmet for å besøke moren hennes, noe de begge satte stor pris på, så da fullførte jeg vel dagens gode gjerning. 
Så jula har vært annerledes, men uansett veldig fin og jeg har prøvd mitt beste på å nyte det så mye som mulig! Jeg syns tradisjonen om å stå opp tidlig og åpne gaver var veldig koselig, men jeg liker nok vår tradisjon bedre likevel. 

Dette fikk jeg i julestrømpa! Crazy vertsforeldre. Kjekt med treningstøy fordi er det noe jeg hater så er det å bruke penga på det!

Genseren har "Maddy" på ryggen også, kulkult. Plakat og Nickelback CD av Jan (han andre som bor her), scrapbookstuff, tøfler, skjerf og digitial fotoramme (hvor du også kan spille av sanger og som fungerer som alarmklokke) fra Bobby and Lisa. Brunt teppe med ermer og lilla badekåpe. Hjemmelaget teppe og gavekort på walmart fra vertssøster. Også denne luringen da..Jeg synes jo at de er utrolig fete, men jeg kan jo så absolutt ikke gå med dem. Vertsmor syntes det var så morsomt da jeg sa det, så hun kjøpte èn for å vise meg det motsatte. 

Eller så fikk jeg også som sagt mange gaver i løpet av forrige uke fra familie og gode venner, i tillegg til at mamma sine gaver endelig kom fram etter mye fram og tilbake og knip i magen om at de hadde blitt borte i posten. TUSEN TAKK FOR ALT! Alle som har sendt gaver og alle som har gjort meg rikere på kontoen. Dere er så herlige alle sammen. Jeg skal legge ut bilder senere, men akkurat nå vil ikke blogg samarbeide med meg og jeg skal veldig tidlig opp i morgen for å løpe som vanlig..he-he.

Ellers har jeg vært syk de siste fire dagene, har blitt bedre heldigvis, fordi hvis ikke hadde jeg dødd av pusteproblemer på tracken i morgen og det hadde jo ikke vært noe særlig. Vi har også hatt mye familiebesøk og generelt hatt mye kvalitetstid med familien. Jeg har også vært tidlig opp på trening både mandag og i dag, og sånn fortsetter det ut uka, jippi. Var på shopping med vertssøster og kompisen hennes fra College i dag, men fikk bare èn time på meg fordi kompisen ble så utålmodig (mannfolk..hva skal man gjøre med dem), så det ble ikke så forferdelig mye, men det kan jeg også legge ut bilder av neste gang jeg har tid!  Nå må jeg nesten få skjønnhetssøvnen min, hvis jeg skal både se bra ut og kunne bevege beina på løpet i morgen ;-);-) Godnatt da dere!

Santa baby, hurry down the chimney tonight.Har hatt en aldeles merkverdig og meget annerledes julaften, gled dere til å høre fortellingene mine. Nå er alle pakkene godt plassert under juletreet, før det er opp klokka 7 i morgen tidlig, hurray for christmas day!  Snork og godnatt. 

Christmas joys are not under the tree, but in your heart.

Kvelden før kvelden da dere, eller morgenen når dere eventuelt leser dette. Jeg har så mye som null julefølelse, selv i fjor hvor jeg klagde i ett sett over manglende julestemning, men jeg innser jo nå at det ihvertfall var noe der. Må selvfølgelig innrømme at det er veldig rart og ikke sitte i sofaen med mamma, stå opp klokken åtte for å se den siste episoden av julekalenderen, drikke te, spise kald ribbe med sterk sennep, se på tre nøtter til askepott, reisent til julestjernen, julemorgen og masse donald. Det og pynte seg her borte skjer bare ikke, og det er sjeldent at man går i noen slags form for kjole med mindre det er søndagsmorgen og kirketid. Jeg skal selvølgelig pynte meg da, dere kjenner jo meg, hehe. Vi skal spise hos noen i familien på kvelden, så det blir nok bare som en vanlig lørdagsvisitt, noe som egentlig er helt greit for meg fordi da blir det kanskje ikke så "trist". Har lovt og skype med hele familien på dagen, fordi da er det kvelden i Norge og den gode, undervurderte julemiddagen er ferdig spist. Skal fortelle dere alt om julen her borte når den er ferdig opplevd, jeg skal gjøre det beste ut av dette minnet! 

Har forresten sittet og sett på blåfjell klipp, lange flate ballær klipp og hørt på norske julesanger i håp om at det skulle krible litt, men neida, det eneste det forårsaket var latterkrampe. Har også fått pakket inn alle julegavene, så nå er jeg ferdigferdigferdig! Må egentlig lage noen flere julekort...skal bare hele tida. Han bakerst i lilla er ben.Så denne uken har jeg gjort så mange prosjekter, essays og annet skoledrit at jeg ikke har styring lenger, klippet håret (alle som kjenner meg vet at jeg bare stoler på den faste frisøren min og jeg som har fått så langt hår i det siste, så må jeg shave vekk halve hodet på grunn av slitte tupper), fått besøk fra Texas, vært ute og spist på restaurant og hatt enda et indoor track meet. Vant mitt første race, hva føler du da? jo det føles så bra! ayay. 
 
På skolen i dag var det "ugly sweater day", så alle gikk rundt med stygge julegensere, bortsett fra meg da. Jeg gadd da tross alt ikke gå til innkjøp av en jalla genser fra walmart bare for i dag. Fikk forresten en kjempe fin julepin fra spansk læreren min som ville at jeg skulle få den i julegave og ta den med hjem til Norge sånn at jeg kunne huske hun for alltid, haha søt. Også begynte det og snø i dag, håper for guds skyld at det blir værende til søndag, er liksom ikke jul uten hvite omgivelser. Vi snakkes i morgen på selveste juleaften, adjø så lenge!

I better find you under my christmas tree.

Heisann hoppsann fallerallera julekake! Mens vi er inne på temaet jul, denne uken kan man kjøpe "julecandy" på skolen, og hekte på en hilsen fra deg til den du vil gi godteriet til. Sånn som i mean girls filmen. Vi fikk vite det på fredag under morgen "nyhetene", og historie læreren min roper ut "you go glen coco" og jeg bryter selvfølgelig ut i en blanding av fnising og hysterisk latter. Dette endte i en lang, særdeles interressant samtale om filmen og klassen ble sammen enige om at vi skal se den i timen på torsdag. Haha, han er så sykt rå. Dum og dummere (greg og christian) lærte seg en ny norsk setning i lunsjen her om dagen, da vi ble sittende igjen alene fordi alle sporløst forsvant. De to er så tåpelige at dere aner ikke! Ikke rart jeg digger dem. 

Var på to basketball kamper forrige uke også, boysgame på mandag og girlsgame på fredag. Stemningen er så herlig, må få prøvd og filme for dere, selv om jeg syns det er kleint og ta fram kameraet de få gangene jeg husker og ta det med meg. 

Denne helgen satt jeg barnevakt på lørdag fra rundt halv tolv til åtte for haley og hunter, de oppførte seg heldigvis nokså greit, så da slapp jeg og være en gretten bitch. På kvelden dro jeg og vertssøster på "New years eve" og den var såå fin, for ikke å snakke om morsom. Hvis bare min nyttårsaften blir sånn, he-he kødda. #forever alone.


På søndag skypet jeg litt, pakket inn gaver og var på shopping, enda så lite jeg faktisk hadde lyst. Får så dårlig samvittighet hvis jeg sier nei til å bli med, så da var det bare og henge seg på! På kvelden var det duket for julefilm med vertsfar. Kunne ønske jeg i det minste hadde en smule julestemning, men den kommer nok ikke fram før til neste jul, når jeg er hjemme igjen til norske juleprogrammer og tradisjoner, noenting kan bare ikke forandres. FIkk melkesjokoladenisse i kalenderen i dag og den har jeg ventet på! Ja, jeg klemmer fortsatt på pakkene mine hvert år, det er vaner her i verden som man ikke vokser fra :-) Og dotten var bare for andrea sin skyld...søt?

Har fått gaver på døra tre dager på rad! Tusen takk til alle kjære familiemedlemmer som tenker på meg der hjemme. Jeg har selvfølgelig ikke åpnet pakkene enda, de er godt plassert under juletreet og ser ikke dagens lys før christmas day den 25 desember! Jeg fikk lov til å se på julekortene og den fine filmen fra mine yngre, bekymringsløse år,  så utrolig koselig å få tilsendt! Plusspluss donaldblad, ååh. Masse glad i hver og èn av dere. 

I dag var det enda en basketball kamp, og jeg skulle egentlig gjort lekser. Og jeg burde vært i senga snart også. Burde burde, til helga kanskje! Også har jeg en meget dårlig nyhet, æsj, didn't make my day for å si det sånn men det kommer jeg tilbake til. Ciao!

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger.

Hej! I går var jeg på mitt første track meet, bare at dette er innendørs. Det første som møtte meg når jeg gikk inn dørene var en kvalmende lukt av gummi (med tanke på at arenaen er splitter ny), og flokker av mennesker så langt øyet kunne se. Jeg hadde aldri i mine villeste fantasier sett for meg at det skulle være hele 40 skoler samlet, og alle deres venner, søstre, brødre, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og det var helt sikkert noen som hadde med seg resten av slektstreet på slep også. Jeg fikk en utrolig klaustrofobisk følelse, æsj og fysj. Folk sto fra nederst til øverst og tittet ned på banen som jeg da skulle løpe på, litt prestasjonsangst. Jeg var lagets "anker", altså den som ender løpet. Siden innendørs track banen er halvparten av den som er utvendig, må man løpe dobbelt så mange runder. Jeg løp 1600 meter (one mile), så løp åtte runder på 5:45, not too bad, not too good.
Jeg liker forsåvidt ikke stafett, har aldri vært noen fan, det går liksom langt tilbake til den tida jeg surret rundt på barneskolen. Jeg var den typen som mye heller ville gjøre naturfags lekser enn å stresse på den måten. jeg hater stress. Også liker jeg ikke å være avhengig av at de andre jentene på laget som løper før meg må gjøre det bra, sånn at jeg ikke har så altfor mye å ta igjen. Det hadde jeg denne gangen og det ropte P-dog til meg idèt jeg sprintet forbi han (Coach P, P-dog, doggydog osv).
Holy smoke, halsen gjorde vondt etterpå, bare litt sånn sykt vanskelig og puste uten luft. Løp nummer to var jeg også anker, men dette vare bare 800 meter, som vil si fire runder. Jeg passerer sluttlinja, ser opp på resultattavla og ser "Hannibal: 1st place" heeell yeah! 

Nå begynner jeg og bli sånn som mannfolka sier om fotball "folk tror at det er et spørsmål om liv og død, jeg kan forsikre deg om at det er mye mer alvorlig enn som så". Kult. Også var jeg på tv på morgenen i dag, fikk ikke sett det selv, men jeg løp visst rundt som en gærning. Seriøs vet dere. Jeg glemte kameraet mitt hjemme, men jeg lover og ta det med neste gang. Alle løpene er på den samme arenaen, så da kan dere få se hvorfor magen kriblet. Han i lilla helt foran er forresten Erick og jeg stjal dette bildet av han. 

Jo, også ble jeg kåret til "student of the month" i dag. Jeg trodde man måtte ha de beste karakterene i alle fag for å bli det, men det er visst en av lærerne dine som kan nominere deg. Var selvfølgelig den beste læreren min som nominerete meg. Har 99 i klassen hans og jeg snakker så klart om psykologi :) Var litt kleint og bli ropt opp på høyttaleren og den klassen du befinner deg i begynner og rope navnet ditt og klappe som retarda seler. Jeg bare...glad i dem da.  

Ferdig med skryteinnlegg. Over og ut. 

Shake up the happiness.

People are just as happy as they make up their mind to be. 

Hellohello. Jeg har det veldig fint om dagen på tross av manglende julefølelse og til tider fremkallende hjemlengsel, bare sånn at dere vet det!! Har ikke tid eller ork til sånne sorte sorger og deprimerende tankegang vett. 

Siden sist har jeg vært på skolen, dere vet, sånn som tenåringer vanligvis er. He-he. Også har en av mine nærmeste venner byttet skole, altså han bor bare ti minutter unna hannibal, men når han bytter skole så slutter han automatisk også på laget, noe som betyr at jeg ikke ser han i det hele tatt. Han lovte og komme på besøk så ofte han kan da (: 

På torsdag var det første kamp og homegame for guttene sitt basketball lag. Da merket jeg enda bedre school spiriten vår med cheerleadere, plakater, run-through, lilla maling og generelt alle gjenstander som har skolefargen.   Alle menneskene her er så herlige og inkluderende. Dette var min første basketball kamp og jeg ble positivt overrasket over hvor spennende det var. Det er sant det de sier om at basketballkamper er så mye bedre enn dritt gym basketball. Cheerleaderne og guttelaget.


 
På fredag sto jeg klar til og bli hentet av naboen da verstfar roper at vi ikke begynner før to timer senere på grunn av vannlekkasje. Jej! Ti minutter senere begynner det og snø. Nevnte jeg at det også var fredag? Jeg tror ikke dagen kunne blitt noe særlig bedre. 

På kvelden var det første kamp og homegame for jentene også! Det var enda mer intenst, fordi de ledet for så og ligge under, og så lede og så ligge under om og om igjen. De tapte til slutt med et par poeng så det var litt surt, men stemningen var rett og slett above awesome. 
Før disse kampene så ble spillernes lockers pyntet med ballonger, plakater og masse annet fjas for å ønske lykke til og skape motivasjon. Jeg ble selvfølgelig veldig fascinert og forlangte at noen gjorde det samme for meg. Men da bare lo de og sa "ohh maddy". Jeg antar at løpere ikke er så viktige som basketball spillere. Verden er urettferdig.Alicia og Hailey!Her ser dere "run through" plakaten og de små plakatene som ble hengt over skapene. Say hi to mr. retard: Chris. Må bare poengtere at han ikke bruker briller, haha.Retard number two, mr Austin. Ben, Austin, Ben & Ryan. Syntes denne rekkefølgen var greit mye bedre enn den originale. Purple pride! Finn willy a dere aka meg. 

I går var jeg på postkontoret og sendte av gårde alle julegavene til Norge og alle mine hjemmelagde julekort. Jeg syntes det var billig og sende gave hjem til twinsa i september, men denne gangen kostet det ganske mye mer. Juletøys og priority mail, hva gjør jeg vel ikke for dere? Også ble jeg forresten irritert over at jeg MÅ skrive hva pakkens eksakte innhold er og hva totalsummen er, altså, jeg vil jo ikke at familien min skal vite hva gavene er før de åpner dem og heller ikke vite at jeg bare brukte 10 NOK på hver gjenstand. T to the ulla. Men seriøst, jeg vet at jeg er i Amerika, men de tror vel ikke at jeg skal sende avgårde en atombombe heller. 

Også dro jeg videre på kjøpesenteret med vertsforeldrene mine, første gang siden jeg plantet mine to norske ben på amerikansk jord at jeg ikke har trengt noe. WOW. Jeg ruslet dermed bare rundt og prøvde og ikke la meg friste av alle tilbudene, enkelt og greit fordi jeg er blakk. Kjøpte noe da...what can i say, viljestyrken min er på samme nivå som en singel ungkar på strippeklubb. Må forresten påpeke hvor irritert jeg blir når folk går på meg og nærmest døtter meg en meter bortover fra der jeg opprinnelig sto, for så og gi MEG et "hvorfor i *fyfystygtbanneord* ser du deg ikke for?" Da ruller tvangstankene fram og jeg føler for å gi dem et dytt over rekkverket. #den følelsen. 

På kvelden spiste vi taco og ja jeg skriver dette fordi jeg absolutt elsker taco og jeg savner og spise det hver fredag. På kvelden spilte familyn "just dance 3" på wii og det var så sinnsykt fett. Jeg var helt elendig da, men jeg fikk poeng for å være kreativ så jeg overlevde. Han andre som bare bor her tok en del bilder, men jeg orker ikke løfte på rompestompen og spørre om å låne kameraet, for så og legge de inn på pcen og såå laste de opp på bloggen. Hardt liv. Så istedet skal jeg åpne en iskald glass cola (de har bare glassflasker under høytider, tapere) og spise meg fet på usunn iskrem. Akkurat som når james sendte melding: "whats up?" and i go: "watching tv and getting fat", he goes: "you are so friggin american". Så da ruller eg heimat tel jul. Men det er ikke sant, fordi jeg kommer jo ikke hjem før det er bikinisesong og da er det ikke noe kult å være feit lenger. Våknet opp til at denne pakken lå ytterst på sengekanten. Sendte melding til Emilie og spurte om jeg fikk lov til å åpne den, fikk ikke svar, så hva skjedde da..Det ser dere vel. Jaja, det blir èn pakka mindre på juleaften! Tusentusen takk mine kjære, flotte, vakre bestevenninner. Jeg savner dere masse og jeg er så glad i dere at jeg nesten sprekker av kjærlighet. Man merker fort hvem som er dine ekte venner når man drar bort på denne måten. I love you and I don't think I can ever say that enough. 

Ellers har jeg jogget, vært på walmart og i oswego en tur og når jeg er ferdig med isfråtsinga mi så skal jeg pakke inn litt gaver og gjøre meg klar for sengebingen. åh, det minte meg om julekalenderen og nissejenta. Jeg husker da mamma og pappa skrev ned hele nattasangen og sang den for oss hver kveld. Barndommen dere, nå er vi bare en haug av tenåringer som ønsket og vokse opp så altfor fort. 

xoxo.

Sometimes you have to forget what you want and remember what you deserve.

Hej alle mine kjære, nære og fjerne! Jeg beklager hvis noen av dere ble litt småbekymret på forrige innlegg, men som sagt så må man bare få ut noen ting iblant og jeg har i lang tid syntes at å skrive ned hva som befinner seg i rotehuet mitt gjør alt litt mindre frustrerende. Men jeg har det bare bra altså, that was just a bad day, not a bad life :)

Jeg husker ikke hva som skjedde i forrige uke, men winterball var ihvertfall veldigveldig fint, endelig turte jeg og slippe meg ordentlig løs på dansegulvet, husker jo på homecoming så syntes jeg det var litt småkleint. Jeg er så takknemlig for alt jeg får oppleve og alle mine søte venner her borte som gjør kvelder som den til fantastiske minner. Dette bildet tok jeg når jeg kom hjem igjen, vet ikke helt hvorfor jeg plutselig bestemte meg for en liten photo session, menmen. Litt søt da, ja. Noen av seniorene!Melanie, Tayler, en jeg ikke husker navnet på og meg.Meg, Jordan og Matt.Haley, Emily, meg og Christian. Donnie, Brandon, Ryan og Seth. Jordan, Fabrizio, Stephon, Ben, Eric, Liz og Curtis. James, Ryan, meg og Brandan. Ryan prøvde seg på karrieren som modell og de to andre med gameface. Jeg bare..Jordan! Seriøst en av de nydeligste menneskene jeg har møtt. Tayler og Melanie. Gutt-jeg-ikke-vet-navnet-på, James, Ryan og Fabrizio. Åh så lekker a gitt. 


På lørdag pyntet vi juletre og generelt hengte opp julelys og satte fram ti tusen andre ræl ting i stua. Åh, nå er det jul dere! Jeg pakker jo også opp en gave hver dag i julekalenderen min. På fredag fikk jeg en julemarsipan gris som jeg spiste til frokost, da var jeg i himmelen! Så bortsett fra at NRK ikke vil la meg se på julekalenderen så er det jo nesten jul her som i heimen.

Vi dro også på en liten shoppingtur på et litt mindre kjøpesenter, så da fikk lommeboka gjennomgå igjen. Gode gud, jeg er så blakk. Ferdig med julegaver da, må bare få sendt mange av de hjem til Norge, så kommer de vel en gang på nyåret, he-he. Har også laget så mange julekort at jeg hadde glitter på alle tenkelige og utenkelige steder. Oh joy. 
På veien hjem stoppet vi innom Applebees og spiste utrooolig god middag, yummy in my tummy. Jeg elsker vertsfamilien min, de er den beste vertsfamilien i utvekslingsstudent historien! Her er forresten et par bilder fra Thanksgiving:Vertsfar syntes det var en dritkul idè og smøre trynet mitt inn i piska krem. Han fikk gjennomgå skal jeg love dere!
I går var jeg veldig effektiv! Ryddet rommet og klesskapet, gjorde et hav av lekser, omtrent på størrelse med atlanteren, jogget meg en tur, skypet med familien og pakket inn resten av julegavene. 

Ble også bitt av en hund på min nokså fredelige søndagsjogg. Den bare grabbet tak i leggen min og rev i stykker tightsen min. Jeg er vanligvis glad i dyr, men jeg sverger at jeg kunne kvalt den forbaska lodrebikkja der og da! Fikk bare et lite merke etter den ene tanna, men selve området rundt gjør ganske vondt, akkurat som om jeg er støl. Hvis jeg får AIDS eller herpes eller hva som enn hunder gir så skal jeg personlig hente rifla fra kjelleren og spasere over til ulykkestedet. Tulla. Nå høres jeg ut som en dyremishandler også, enda det var monsteret som angrep meg. 
Skrev på indoor track siden: "Soo I just got bit by a freakin' dog when I was out running. If this was America, I would sue! ohh wait.."Så kommenterte de med "get it maddy" og "yeah you give in to the american way". Har så flotte lagkamerater som bryr seg om helsa mi altså.

I dag var det enda en vanlig dag på skolen, fikk enda et college brev, som vil si at jeg har fått tilsendt tre stykker. Alle gode ting er tre vet dere. Fikk også en senior genser jeg bestilte fra et graduation blad i forrige uke, wohoo. Det er så mye senior greier som foregår for tiden at jeg blir helt tullerusk, senior trip, senior shirt, senior cape, senior ditt og senior datt. Er i bunn og grun helt greit og være senior da, ta det med en klype salt. Speilvendt. 

Skulle også gjøre lekser men så kom denne lille djevel ungen og forstyrret meg. Pluss facebook dah seff. Men nå må jeg faktisk gjøre lekser, de gjør seg visst ikke av seg selv har jeg lært. På gjensyn!

Stressed, depressed, but well dressed.

I kveld var det vinterball på skolen. En uforglemmelig kveld på godt og vondt. Kommer sterkere tilbake i morgen, fordi nå føler jeg bare for å legge med under dyna og våkne opp i armene til mamma. Det var maskerade i tillegg og på dette bildet er jeg drit lekker som vanlig. Natta.

Madelen i New York

Jeg skal være utvekslingsstudent til Fulton, New York, skoleåret 11/12 og reiser med Explorius, ASSE.

"Live and let live, you'll be the showgirl of the home-team, i'll be the narrator, telling another tale of the American dream."

Kategorier

Arkiv

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits